Tutustu sovelluksen sisältöön alla olevien painikkeiden tai navigoinnin kautta. Vie vinkit käytäntöön ja tee harjoituksia säännöllisesti. Huomaat pelaavasi pian elämäsi parhaita kierroksia.

HARJOITUKSIA

Tässä osiossa pääset tutustumaan ja kokeilemaan kahta erilaista harjoitusta, joiden avulla parannat itseluottamustasi ja otat jännityksen paremmin hallintaan.


ONNISTUMISEN KOROSTAMINEN

Tässä harjoitteessa palautetaan mieleen ja korostetaan tapahtunutta onnistumista, mikä lisää itseluottamusta ja elämäniloa.

Valitse jokin onnistuminen, jota haluat muistella

Mieti joko omassa mielessäsi tai kirjoita paperille minkälainen tilanne oli; milloin se tapahtui, keitä oli läsnä ja miten onnistuminen tapahtui.

Kysy itseltäsi, minkälaisia tunteita ja tuntemuksia tilanteeseen liittyi – silloin ja nyt – miltä tunteet tuntuvat – kehossa ja mielessä?

Pohdi mistä vahvuuksista onnistuminen johtui?

Eläydy elävästi tähän tapahtumaan. Pyri löytämään tapahtumasta vielä sellaisia yksityiskohtia, joita et ehkä ole aiemmin osannut ottaa huomioon

Voit ottaa harjoitukseen mukaan tähän tilanteeseen liittyviä valokuvia tai muita muistoja, jotka auttavat eläytymisessä

Päätä harjoitus nauttimalla tietoisesti vielä hetken ajan mieleen palautetusta onnistumisesta ja sen herättämistä positiivisista tunteista

Muistuta itseäsi, että tällainen työskentely lisää onnistumisen todennäköisyyttä jatkossakin


JÄNNITYKSEN HALLINTA

Alla olevalla videolla hengitysohjaaja Tomi Räisänen esittelee sinulle kaksikin eri hengitystekniikkaa, joiden avulla saat esimerkiksi golfkentällä iskevän jännityksen paremmin hallintaan.